“Samen werken aan de toekomst.”

 

Astrid Kramer is directeur van het Noorderpoort Beroepsonderwijs in Stadskanaal. Met haar passie voor onderwijs vult zij de coöperatie aan.

“Ik heb een passie voor onderwijs en ontwikkelen. Dit blijf je namelijk je hele leven doen!”, vertelt Astrid. Zij is dan ook trots en dankbaar om samen met haar collega Bert Dijkstra het onderwijs te mogen vertegenwoordigen binnen Makeport Mercurius.

 

Onderwijs

De coöperatie werkt nauw samen met het onderwijs. “Zo kunnen we de lesprogramma’s en de praktijk nog beter op elkaar laten aansluiten.”, aldus Astrid. “Leerlingen en scholieren krijgen bij Makeport de kans om te werken voor mooie bedrijven en samen te werken met anderen. Een waardevolle leerervaring!”

 

“Onderwijs en ontwikkelen blijf je je hele leven doen.”

 

Ontwikkelcentrum

Astrid vertelt: “Ik zie Makeport Mercurius als een ontwikkelcentrum. Hier komen vraag en aanbod bij elkaar. En onze leerlingen en studenten kunnen meehelpen om dit tot stand te laten komen. Geweldig! We zijn hier enorm trots op.”

 

Expertise

Astrid geeft aan op haar school studenten in huis te hebben die hun (ontwikkel)expertise kunnen inzetten bij verschillende vraagstukken van Makeport. Zo kunnen zij zich inzetten voor innovatie. Andersom geeft de coöperatie meer inzicht in wat er in het bedrijfsleven speelt en wat dit van het onderwijs vraagt. Zo kan het onderwijs nog beter gemaakt worden, om zo de expertise van de studenten te vergroten. “Dit is de plek waar onderwijs en praktijk elkaar kunnen versterken!”, sluit Astrid af.

Vragen? Mail ons!

Vragen? Mail ons!

info@makeport.nl

Vragen en contact

Heb je vragen? Neem contact op via:
info@makeport.nl 
06 – 33 08 80 97 (Maarten van der Vlist)

Op de hoogte blijven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
ontvang nieuws in jouw mailbox.


Dit project is mede mogelijk gemaakt door:

  • de financiële steun van het Gebiedsfonds Stadskanaal op Zon;
  • het Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland; en
  • de Regio Deal Oost-Groningen.