Je bent hier:

Broedplaats

Kom leren!

Makeport Mercurius biedt een unieke broedplaats waar leerlingen, studenten en bedrijven de kans krijgen om zich te ontwikkelen. Wil jij tijdens jouw opleiding al bijdragen aan opdrachten die van betekenis zijn? Onder begeleiding van een ervaren innovatie-expert ga je in een team aan de slag met echte innovatie-opdrachten. Zo werk jij nú al aan vernieuwing van bedrijven en vergroot je je kennis en vaardigheden in de praktijk.

Leren en werken aan vernieuwing

Makeport Mercurius geeft ruimte aan de ontwikkeling van talent. In deze broedplaats is volop uitdaging voor mensen, zoals jij, die willen leren en werken. Je gaat aan het werk met echte opdrachten van toonaangevende ondernemingen uit de regio.

Leerlingen, studenten, herintreders en werkzoekenden; samen boeken we resultaten die van betekenis zijn voor opdrachtgevers en omgeving.

Waarom werken we in projectteams? In de echte wereld draait het nooit om één expertise. Naast engineering zijn bijvoorbeeld ook psychologie, marktonderzoek en productie belangrijk. Met alleen denkwerk ontstaat er nog niets. Een succesvol project heeft naast denkers ook doeners nodig!

Vragen? Mail ons!

info@makeport.nl

Ontwikkel jouw vakmanschap

Bij Makeport Mercurius werk je samen in multidisciplinaire teams aan projecten. Deze projecten kunnen kort duren, of juist langer. Elk project wordt begeleid door de hubmanagers van Makeport. Samen met jouw medestudenten/-leerlingen, ontwikkel je jouw vakmanschap!

“Werken en leren met en van echte opdrachten is ideaal voor onze studenten. Zo dragen zij bij aan het werk van de toekomst.”
– Astrid Kramer, directie Noorderpoort Stadskanaal

Deel deze pagina

Facebook
LinkedIn
Instagram
Twitter
Follow by Email

Vragen en contact

Heb je vragen? Neem contact op via:
info@makeport.nl 
+31 85 27 33 520 (Maarten van der Vlist)

Op de hoogte blijven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
ontvang nieuws in jouw mailbox.


Dit project is mede mogelijk gemaakt door:

  • de financiële steun van het Gebiedsfonds Stadskanaal op Zon;
  • het Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland; en
  • de Regio Deal Oost-Groningen.