Je bent hier:

Sluit je aan

Netwerk

Makeport Mercurius is een coöperatie die het MKB helpt innoveren. We willen de aantrekkelijkheid van de regio Zuid- en Oost-Groningen als woon-, studie- en vestigingsplaats vergroten.

Jaren na het vertrek van Philips uit Stadskanaal is het tijd om de ogenschijnlijke krimp te veranderen in groei met behulp van de bestaande krachten van de regio. De maakindustrie is van oudsher de drijvende kracht geweest van Stadskanaal en de omliggende regio. De coöperatie bestaat momenteel uit negen betrokken partijen die hard aan deze ambities werken.

Vragen? Mail ons!

info@makeport.nl

De betrokken partijen

Ubbo Emmius

Ubbo Emmius is een christelijke scholengemeenschap voor VMBO, Havo en Vwo. De missie is om elke leerling te laten excelleren binnen zijn of haar talenten en vaardigheden.

Bekijk website

SealteQ

SealteQ beschermt en behoudt civieltechnische, infrastructurele en industriële bouwwerken evenals vastgoedobjecten. Het bedrijf is actief in de woningbouw- en utiliteitssector.

Bekijk website

Avitec

Avitec levert een totaalconcept voor de grond-, weg- en waterbouw. Vanaf de initiatie-, ontwerp- en uitvoeringsfase naar de gebruikersfase en onderhoudsfase: de klant wordt volledig ontzorgd.

Bekijk website

KredietUnie Oost-Groningen

Het doel van KredietUnie Veenkoloniën & Oostermoer is het financieren van MKB-bedrijven met toekomstperspectief. De coöperatie bestaat uit kredietgevende en kredietnemende leden.

Bekijk website

Witec

In de fijnmechanische techniek legt Witec zich toe op het ontwikkelen, produceren en verkopen van vernieuwende technologische producten. Deze producten worden seriematig geproduceerd en geassembleerd.

Bekijk website

Noorderpoort

Noorderpoort is één van de grootste ROC’s van Noord-Nederland. Aan de Sportparklaan worden MBO- opleidingen geboden voor zorg & welzijn, techniek en zakelijke dienstverlening. Alles staat in het teken van het toekomstige beroep van studenten.

Bekijk website

Telegram.nl

Telegram.nl is als geen ander in staat om, waar ook ter wereld, met een telegram uw boodschap op een originele en indrukwekkende manier bij de ontvanger af te leveren.

Bekijk website

Puuridee

Met Puuridee haal je een compleet communicatie- en marketingbureau aan boord. Adviseurs, vormgevers en communicatiemanagers zijn graag het flexibele team voor strategie en design.

Bekijk website

Rabobank

De Rabobank is een bank zonder aandeelhouders. Dat is het idee van de coöperatie. Je kunt bij Rabobank terecht voor al je dagelijkse bankzaken.

Bekijk website

Vragen en contact

Heb je vragen? Neem contact op via:
info@makeport.nl 
+31 85 27 33 520 (Maarten van der Vlist)

Op de hoogte blijven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
ontvang nieuws in jouw mailbox.


Dit project is mede mogelijk gemaakt door:

  • de financiële steun van het Gebiedsfonds Stadskanaal op Zon;
  • het Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland; en
  • de Regio Deal Oost-Groningen.