“Makeport Mercurius helpt bedrijven in de regio met het verwezenlijken van hun innovatieplannen.”

 

Rob van Hoof is een ondernemer uit Oost-Groningen. Vanuit Telegram Service neemt hij deel aan Makeport. Hij is eigenaar van Telegram Service en houdt zich vooral bezig met strategie en organisatieplanning.

“Mijn kennis en ervaring vanuit het werkveld kan ik benutten voor Makeport. Binnen Makeport vervul ik de rol van bestuursondersteuner. Zo bied ik ondersteuning bij het opzetten van de organisatie en het vormgeven van alle processen en procedures.” Rob vervult hiermee een belangrijke rol binnen het bestuur.

 

Spil in de maakindustrie

Volgens Rob bekleedt Makeport Mercurius een belangrijke positie. Zij zijn namelijk de spil in de maakindustrie als het gaat om vernieuwing. “Ik hoop dat wij als Makeport een positief effect op de werkgelegenheid, het onderwijs en onze leefomgeving mogen uitstralen.”

 

“Met Makeport leveren we aan bijdrage aan meer werk, meer welzijn en meer welvaart.”

 

Coöperatief aspect

Ook het coöperatieve aspect speelt volgens Rob een belangrijke rol binnen Makeport: “Dit speelt een grote rol omdat alle leden van de coöperatie hun kennis en ervaring delen maar ook kunnen meeprofiteren. De organisaties van alle leden versterken de impact van Makeport én andersom! Een ideale situatie.”

Rob besluit: “Ik heb hart voor het welzijn van onze regio. Het is mijn persoonlijke intrinsieke motivatie om hier zorg voor te dragen. Met die reden werk ik ook vol passie mee aan het besturen van Makeport Mercurius.”

 

Vragen? Mail ons!

Vragen? Mail ons!

info@makeport.nl

Vragen en contact

Heb je vragen? Neem contact op via:
info@makeport.nl 
06 – 33 08 80 97 (Maarten van der Vlist)

Op de hoogte blijven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
ontvang nieuws in jouw mailbox.


Dit project is mede mogelijk gemaakt door:

  • de financiële steun van het Gebiedsfonds Stadskanaal op Zon;
  • het Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland; en
  • de Regio Deal Oost-Groningen.