Gezocht: studenten!

Alle bouwstenen voor een succesvol project zijn bijna uitgerold. Dit betekent dat we bijna kunnen beginnen. Ook jij kunt nog meedoen. We zijn opzoek naar studenten die afstuderen en in het kader daarvan willen werken aan innovatievraagstukken die worden aangeboden door verschillende bedrijven in de regio Stadskanaal. 

Makeport Mercurius geeft ruimte aan de ontwikkeling van talent. In deze broedplaats is volop uitdaging voor mensen, zoals jij, die willen leren en werken. Je gaat aan het werk met echte opdrachten van toonaangevende ondernemingen uit de regio. Leerlingen, studenten en oriënterende op de arbeidsmarkt; samen boeken we resultaten die van betekenis zijn voor opdrachtgevers en omgeving.

In de echte wereld draait het nooit om één expertise. Naast engineering zijn bijvoorbeeld ook psychologie, marktonderzoek en productie belangrijk. Met alleen denkwerk ontstaat er nog niets.

Een succesvol project heeft naast denkers ook doeners nodig! Bij Makeport Mercurius werk je als leerlingen en studenten samen in multidisciplinaire teams aan projecten. Deze kunnen kort duren, of juist langer. Elk project wordt begeleid door de hubmanagers van Makeport. Samen met jouw medestudenten/-leerlingen, ontwikkel je jouw vakmanschap.

Ben jij op zoek naar een afstudeerstage of een plek om kennis en ervaring op te doen? Bekijk dan snel de innovatiebank of er een opdracht tussen staat die bij jou zou passen óf plaats zelf jouw afstudeeropdracht in de innovatiebank.

We dagen je uit aan de slag te gaan met uitdagingen van de mooie bedrijven uit de regio!

Terug

Vragen? Mail ons!

info@makeport.nl

Vragen en contact

Heb je vragen? Neem contact op via:
info@makeport.nl 
06 – 33 08 80 97 (Maarten van der Vlist)

Op de hoogte blijven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
ontvang nieuws in jouw mailbox.


Dit project is mede mogelijk gemaakt door:

  • de financiële steun van het Gebiedsfonds Stadskanaal op Zon;
  • het Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland; en
  • de Regio Deal Oost-Groningen.