Nieuws

Een delegatie van het CDA kwam voor een ondernemersbijeenkomst bij Makeport Mercurius. De afdelingen Westerwolde en Stadskanaal zochten verbinding met ondernemers uit de regio om te horen wat er leeft, zodat ze kunnen kijken hoe de politiek hen kan ondersteunen.

In de aanloop naar de Provinciale Staten verkiezingen werden verschillende onderwerpen besproken, met de Nedersaksenlijn als de belangrijkste. Tweede Kamerleden Agnes Mulder en Pieter Heerma waren ook aanwezig. Zij benadrukten het belang van deze spoorlijn en stelden veel vragen.

Schouders eronder

Er waren meerdere sprekers. Ben Timmermans (Avitec) toonde zijn trots voor de ondernemers in de regio. Met de mentaliteit ‘Als we de schouders eronder zetten kunnen we mooie dingen realiseren’ stipte ook hij het belang van de Nedersaksenlijn aan. Hub manager Maarten van der Vlist vertelde wat er allemaal is gedaan op het terrein van Makeport en wat er nog staat te gebeuren. Het CDA was hierover erg positief en de Tweede Kamerleden waren geïnteresseerd. Ook wij zetten onze schouders eronder en gaan mooie dingen maken op Makeport Mercurius!